İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu Ortaokulu

Zeytinburnu Ortaokulu

Adres
TELSİZ MAH. BALIKLI KAZLIÇEŞME YOLU SK. NO 33/1 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
Vizyon
Sunduğu eğitim-öğretimle sorgulayan, eleştirel düşünen, bilgi, beceri, davranış ve tutumları ile fark edilen bireyler yetiştirerek ülkemizin nitelikli insan kaynağının oluşturulmasında katkısı olan bir okul olmak.
Misyon
Zeytinburnu Ortaokulu daha iyi bir dünya için araştıran, sorgulayan, bilgili ve duyarlı; kültürler arası farklılıklara karşı anlayışla yaklaşabilen saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Okulumuz, öğrenenlerin yaşamı boyunca etkin biçimde öğrenme bilincine ulaşmış, edindiği bilgileri davranışa dönüştürerek çevresi üzerinde etki yaratan, hoşgörülü, sevecen bireyler olmasını teşvik eder.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
09.00-15.15
Ulaşım
MARMARAY(KAZLIÇEŞME İSTASYONU),MİNİBÜS(SEMİHAŞAKİR DOĞUM EVİ DURAĞI),OTOBÜS(GÖĞÜS HASTANESİ DURAĞI) DURAKLARI OKULUMUZA YAKIN YERLERDEN GEÇMEKTEDİR.
YOKTUR
ZEYTİNBURNU