İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu Ortaokulu

Okulumuz Veli Akademileri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Zeytinburnu Ortaokulu olarak veli-idare, veli-öğretmen,veli-öğrenci iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan Veli Akademileri kapsamında düzenlenecek olan seminerlerimizi önemsiyor ve gerekli özeni gösteriyoruz.Bu bağlamda velilerimizi ve dolaylı olarak öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla Psikolojik Danışman Sayın Kübra Yiğit  okulumuz konferans salonunda 08.12.2023 Cuma günü saat 14.30 "Çocuklarda Duygusal Farkındalık"konulu seminer düzenleyecektir.Tüm velilerimizi Veli Akademileri kapsamında düzenlenecek olan seminerimize davetlidir.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 12:43 - Görüntülenme: 42