İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu Ortaokulu

“Sen De Kodla Zeytinburnu”Kodlama Yarışması Başvuruları Başladı

İlçemizde bulunan öğrencilerimizin analitik ,yaratıcı, algoritmik düşünme becerilerini geliştirmek ve problem çözme becerilerine katkı sağlamak amacıyla Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim ve Zeytinburnu Ortaokulu işbirliğinde ‘Sen De Kodla Zeytinburnu’ kodlama yarışması düzenlenecektir.Bu yarışma kapsamında şartnamede belirtilen temalar arasından jüri tarafından kura ile seçilen konu üzerinden Mblock ile oyun tasarlamaları istenecektir. İlçemiz Bilişim Öğretmenlerinden oluşan jüri üyesi önceden belirlenen değerlendirme ölçeğine göre değerlendirmeleri yapacaktır. Her okuldan 3 kişilik gruplar halinde 5 ve 6 .sınıf öğrencilerinin katılımı gerekmektedir. Bir okuldan en fazla 2 grup yarışmaya katılım sağlayabilir. Yarışma günü Mayıs ayının ilk haftası Bilişim Haftası’nda gerçekleşecektir. Yarışma  başvuruları  danışman öğretmenler tarafından yapılacaktır. Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yarışmaya katılım için , DYS üzerinden gönderilen şartnamedeki başvuru katılım formu ile başvurular yapılacaktır.

Yarışma Günü :7 Mayıs 2024

Yarışma Yeri : Zeytinburnu Ortaokulu